I have not used half pumpkin, which weighed about 4 kg ... so I still have the recipe to astrology!
wait for the G. going to make his way around ... I do not have to bother with her:
"You're always cooking ... to take pictures!"
Will not it be true?
Va be', mi affretto a combinare le cose qui sul tavolo: rimanenze di uvetta, una decina di noci, 4 fette di zucca lessata ieri, che posso fare?
Un rotolo, tipo strudel, ma strudel classico non sarà...che c'entra la zucca in uno strudel?
Il G. ritorna dalla sua passeggiata che io ho già confezionato il mio rotolo personalizzato...che poi ho cotto e lasciato intiepidire. Dopo cena ne ho tagliato una fettona, e l'ho portata al G. che si guardava la TV, metà a me e metà a lui...e non era per niente male...il G. era proprio ...senza parole!!!
Colazioni e merende asicurate per almeno tre giorni...
I had these four slices, from which 300 g of pulp revenue
I think I make a paste, between the mad dough and pastry little sweet
150 g flour 00 Three Graces,
1 egg medium
40 g melted butter 1 tablespoon sugar
a pinch of baking soda, lemon drops, 1 tablespoon water
get a firm dough, almost as much as the egg pasta, I put a cup underneath to rest
I put the raisins, about 60 g, soaked in half a glass of Trebbiano (the wine that was open for a couple of days, I used to almost all Sunday's menu.
Trito about 30 grams of walnuts in a bag with a rolling pin
Cut una mela golden delicious di 150 g a fettine piccole, che metto in una terrinetta con gocce di limone.
Sbuccio la zucca e la schiaccio bene con la forchetta, la condisco con noce moscata, misto spezie, scorza di limone, una tazzina da caffè di zucchero e vi mescolo anche l'uvetta sgocciolata-
Ora spiano la pasta in un rettangolo, possibilmente, di 2-3 mm di spessore, la spennello con un po' di burro sciolto, cospargo con le noci tritate,
there spreads the filling pumpkin
then sprinkle with apple slices, fold the edges, which I left free to form a roll about thirty cm
support the roll on parchment paper in a pan of 30 cm in diameter, brush the surface with very little butter, I spread it over a bit 'caster sugar.
Bake at 160 ° C ventilated for 40 minutes
I use this dough for other preparations: it is soft, but crisp, the flavors of fruit and spices are tasty !
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